top of page

Werken in het Paterspand

Of je nu op zoek bent naar een flexibele werkplek, een vergaderzaal of een vaste kantoorruimte voor uw bedrijf, in het Paterspand vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Bij het betreden van het historische Paterspand word je verwelkomd door een strak ontwerp dat perfect aansluit bij de charmante originele constructie van dit 19e-eeuwse klooster.

 

Kom je werken in het Paterspand? Dan kan je je verwachten aan een plek waar je in een productieve en inspirerende omgeving het beste van jezelf kan geven. Bovendien geniet je tijdens uw pauze van de aangename kloostertuin rondom het Paterspand. Een frisse neus halen was nog nooit zo makkelijk.

Mogelijkheden

Imoya-Hotspots_Turnhout-13_Low.jpg

De prachtige patio werd omgetoverd tot een echte ontmoetings- en werkplek, smaakvol ingericht en open voor professionals die de vrijheid van een open werkruimte waarderen.

Flexibel per uur, per dag of per maand. Inclusief een leuke coffee corner, library en phone booths.

Paterspand by TRIGINTA_20201031_023_©EricBouvier.jpg

Alle privé kantoren werden ingericht met respect voor de historische architectuur en met behoud van de originele structuur. De kantoren zijn gemeubeld en voorzien van alle diensten die een professional

nodig heeft om op een performante wijze te kunnen werken.

DSC07953.jpg

Op de eerste verdieping van het klooster zijn 4 vaste kantoorruimtes te huur die je naar eigen smaak kan inrichten. De kantoren variëren van 45 tot 667m2 en zijn geschikt voor iedereen die binnen een charmant en uniek kader wil werken. 

Imoya-Hotspots_Turnhout-19_Low.jpg
DSC07999.jpg
Paterspand by TRIGINTA_20201031_015_©EricBouvier.jpg
bottom of page