top of page

Werken in het Paterspand

Op het gelijkvloers van het oorspronkelijke klooster kan u Workero en Interoffices terugvinden. Met hun eigentijdse interieur is het de ideale plaats voor iedereen die op zoek is naar een fijne werkplek. Of je nu eenmalig in Turnhout een flexibele werkplek wil boeken of er wekelijks een vergadering wil laten doorgaan, dankzij het ruime aanbod is er vast een optie die bij jou past.

Paterspand by TRIGINTA_20201031_011_©EricBouvier.jpg

Waarvoor kan je bij Workero en Interoffices terecht? 

  • Privé-kantoor

  • Co-working space

  • Vergaderzaal

  • Maatschappelijke zetel

  • Virtueel kantoor

Virtuele tour 

Neem alvast een kijkje achter de schermen en ontdek hoe de werkruimtes van Interoffices en Workero eruit zullen zien.

1590653188670.jpg

Workero is een digitale service provider die bedrijven en hun medewerkers toelaat om op een aangename manier te werken binnen een omvangrijk netwerk van flexibele werkruimten. Het Paterspand is zonder twijfel één van de parels binnen

dit gestaag groeiende concept: een verbindende werkplek waar de mens centraal staat. De software wordt tevens gebruikt door de grootste bedrijven ter wereld om hun eigen netwerk van werkplekken te beheren, al dan niet gekoppeld aan duurzaamheidsoplossingen zoals energiebeheer, parkingbeheer en dergelijke. Jouw plekje reserveren kan via onderstaande knop.

1588759104564.jpg

Interoffices is een netwerk van flexibele werplekken waar corporates, kmo's en freelancers volledig ingerichte kantoren, vergaderzalen en gedeelde werkplekken kunnen huren met flexibele termijnen in een unieke omgeving. Een offerte vragen kan via onderstaande knop.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

Bedankt voor de inzending!

DSC08047.jpg

Vaste kantoorruimte

Ben je eerder op zoek naar een vaste kantoorruimte om jouw bedrijf te vestigen? Dan zijn de kantoren op het eerste verdiep wat je zoekt. 

Imoya-Hotspots_Turnhout-16_Low.jpg
Paterspand by TRIGINTA_20201031_013_©Eri
Paterspand by TRIGINTA_20201031_012_©EricBouvier.jpg
bottom of page